dilluns, 4 de novembre del 2013

Festival Internacional de llibres il·lustrats. Del 4 al 9 de novembre de 2013, Barcelona.

Festival dedicat íntegrament als llibres il·lustrats per a adults amb una mostra acurada i atenta al panorama creatiu actual , i el nexe comú entre els participants és la manca de prejudicis i de codis establerts a l'hora d'utilitzar el dibuix, la pintura o l'il·lustració per narrar. 
El Festival entén el llibre com un format obert a múltiples interpretacions: llibre il·lustrat, llibre-objecte, novel·la gràfica, llibre d'artista, etc. Les seves úniques premisses són la qualitat del treball a presentar i l'absoluta novetat a la nostra ciutat. Per això, es selecciona material inèdit al llarg de tot l'any contactant amb diferents editors i autors.
Durant sis dies, del 4 al 9 de novembre, les obres seleccionades procedents de països i realitats tan diferents com França, Mèxic, Argentina, Espanya, Itàlia, Anglaterra, Noruega, Portugal, Corea, Estats Units o l'Iran, seran a La Central del Raval (C/ Elisabets, 6 Barcelona) a completa disposició del públic, que podrà mirar, tocar i llegir aquests treballs, en un entorn que recrea el saló d'una casa particular.

La Biblioteca de Sant Pau - Santa Creu, hi haurà una selecció de la col·lecció dels llibres que el Festival ha anat reunint al llarg de les edicions passades.
També es durà a terme un programa d'activitats que inclourà conferències i trobades, així com tallers per a nens i adults.