dimarts, 11 de novembre del 2014

Us recomanem... Llibres. Contes.

Més contes, per favor! Guia pràctica per a contar històries, de Llorenç Giménez, Gemma Lluch i Joan Portell Rifà.
Aquesta guia facilita consells, idees i ­suggeriments molt útils a l'hora ­d'iniciar-nos en l'art de contar contes. Tres especialistes en la matèria ens ajuden a convertir-nos en narradors i ens animen a gaudir de la complicitat única que es crea quan contem un conte.
El fet de llegir contes als xiquets comporta molts beneficis, contar-los contes i històries implica parlar directament amb ells i, és clar, despertar-los la imaginació, ajudar a desenvolupar la capacitat d'escoltar, l'estima per les paraules, els sentiments... 

Però per on comencem? Sabrem fer-ho bé? Facilitar consells, idees i suggeriments que poden ser útils a l’hora de contar contes és l’objectiu de la guia didàctica publicada per Edicions Bromera Més contes, per favor!. Adreçada a pares, mares, i també a mestres, bibliotecaris, llibreters, tècnics culturals i altres mediadors,Més contes, per favor! convida el lector a aprofundir en els vincles personals que proporciona la lectura compartida, un moment especial que estableix una complicitat única entre els menuts i qui conta.(...)