dilluns, 20 d’abril del 2015

Us recomanem... Llibres. Infantil.

Descobrint les novetats...
Canviem de casa de Marta Altés
Ens acabem de mudar i em sento molt lluny de casa…
Canviar de casa sempre fa por. Deixar la que ha sigut casa teva i allunyar-te de la gent que estimes és trist. Però Marta Altés ens ensenya que començar de zero pot ser una aventura, i que allò que és nou, encara que pugui fer por, pot ser alhora molt emocionant.
Aquesta tendra i profunda història està escrita des de la perspectiva d'un petit que s'enfronta per primer cop a una experiència madura com ara el fet d'haver de dir adéu. 
Perfecte per a tots els nens que estan a punt de canviar de casa o d'escola, encara que en el fons, conté un missatge universal per a qualsevol: la importància de l'afecte i l'acceptació quan coneixes una persona nova o aterres en un lloc desconegut. Text extret de blackiebooks.org
Marta Altés crea un conte narrat en primera persona en què opta per donar el protagonisme a un simpàtic ós rentador que es muda de casa i pateix l'angoixa del desarrelament i la tristesa per haver d'abandonar els seus amics i la gent que estima. Ens mostra el procés d'adaptació del protagonista i ens presenta el comiat com un nou començament, una nova aventura.
I ho fa amb les seves característiques il·lustracions, de colors pastel, amb una gamma tardorenca, suaument perfilades i molt expressives.