divendres, 3 de juliol del 2009

Us recomanem.... llibres: U2 por U2

Tant si sou fans com si no, tant si heu anat o no als recents concerts multitudinaris celebrats a Barcelona, us recomanem que doneu una ullada a la primera biografia oficial d’U2, en la qual la banda que lidera el cantant Bono repassa les seves tres dècades d'història.
U2 por U2 és la gran crònica d'aquest grup realitzada per Neil McCormick, crític de rock del diari Daily Telegraph. Al llarg de dos anys el periodista britànic ha xerrat amb Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen Jr, els membres del grup, i Paul McGuinness, el seu manager. És un llibre amable sobre l'èxit d'una banda de rock que un dia va sorgir de les clavegueres, i que ha arribat a la glòria sense voler oblidar les seves arrels.
El 1975, quatre adolescents de l'escola Mount Temperi a Dublín es van reunir en una cuina plena de gent per a parlar de formar una banda. Trenta anys més tard, els quatre artistes encara estan junts, units per una lleialtat intensa, un idealisme apassionat i una creença implacable en el poder de rock and roll per a canviar el món.