dimecres, 24 de febrer del 2010

Presentació del llibre: Goundi, unas vacaciones diferentes: una aventura solidaria en el Chad.

L'experiència de la solidaritat al Txad.



Llibre sobre el Txad
La Biblioteca de Llavaneres us convida a la presentació del llibre Goundi, unas vacaciones diferentes: una aventura solidaria en El Chad, d'Isabel Rodríguez Vila, el dimecres 3 de març , a les 19 hores. L'autora és vicepresidenta de l'Associació Misión y desarrollo para Goundi, una entitat solidària que compta amb la participació de veïns de Llavaneres. En el llibre hi explica la seva experiència com a infermera cooperant a l'Hospital de Goundi.

Isabel Rodríguez Vila
Goundi, unas vacaciones diferentes: una aventura solidaria en El Chad ha estat editat per Plataforma Editorial, que l'ha inclòs en la seva col·lecció Testimoni. A més de parlar de solidaritat és, en si mateix, un llibre solidari ja que tant els drets d'autor com els beneficis de la venda es destinaran a la remodelació dels dispensaris de l'Hospital de Goundi, segons explica l'autora, Isabel Rodríguez.

La presentació del llibre anirà a càrrec de la doctora Carme Coll, directora del PASSIR del Barcelonès Nord i Maresme de l'Institut Català de la Salut i Presidenta de la Fundació Salut i Societat de Barcelona. A Goundi, unas vacaciones diferentes: una aventura solidaria en El Chad, Isabel Rodríguez Vila, ens convida a reflexionar sobre la realitat de l'Àfrica subsahariana, des de la seva visió com a infermera cooperant i també com a fotogràfa.

Misión y desarrollo para Goundi és una associació amb arrels maresmenques, que compta amb la participació de veïns de Llavaneres. Els responsables de l'associació són, Mario Ubach, que n'és el president, i Isabel Rodríguez, la vicepresidenta. Misión y desarrollo para Goundi va néixer l'any 2003 i és una associació sense ànim de lucre que treballa per millorar les condicions de salud i per garantir l'adequada assistència a la regió africana de Goundi, al Txad.

VII Concert per al Txad, a l'Auditori


Fotografia de l'associació Misión y desarrollo para Goundi
Durant la presentació de llibre d'Isabel Rodríguez, a la Biblioteca de Llavaneres el proper 3 de març, s'anunciarà la celebració del VII Concert per al Txad, a benefici de l'Hospital de Goundi, que tindrà lloc el 14 de març, a les 19 hores, a l'Auditori de Barcelona. El concert començarà amb una intervenció de flauta i piano a càrrec de Manel Reyes i de la llavanerenca Carme Albors, que s'acompanyarà d'unes imatges de la missió i, tot seguit, es donarà pas a l'actuació de Gwen Perry, cantant americana afincada a Llavaneres. També es comptarà amb la participació de la coral de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres. Ja en la segona part, s'oferirà l'actuació de Burruezo & Bohèmia Camerata.


Venda d'entrades a taquilles de l'Auditori i a Tel-Entrada de Caixa Catalunya.