dilluns, 2 de maig del 2011

Us recomanem... música.

Moore, Gary. Still got the blues. Londres: Virgin, 2003
No podíem deixar passar l’oportunitat de retre un petit homenatge a Gary Moore, el famós guitarrista mort el mes de febrer d’aquest mateix any, ara que ens ha arribat a la biblioteca un dels seus discos més famosos. Ens referim a Still got the blues, editat l’any 1990 i que va representar el salt de Moore del Hard-Rock cap al blues, un gènere que sempre l’havia acompanyat com a músic.
En aquest disc podem trobar col·laboracions amb bluesmans de sobrat renom, com Albert King o Albert Collins (“the master of the Telecaster”), a banda de peces memorables, com la mateixa que dóna títol al disc. Gary Moore venia del blues rock i el rock dur que havia fet des dels seus inicis amb Skid Row i Thin Lizzy, i, amb Still got the blues, a banda de recuperar una de les seves arrels musicals, va saltar definitivament a la gran fama com a músic d’èxit. Un lloc que molts esperen que ara ocupi el seu “successor”, Joe Bonamassa.
Destacar que en aquesta nova versió en CD del disc, hi podem trobar cançons extres força suculentes, entre elles una versió de The Sky is Crying amb una guitarra que recorda molt Stevie Ray Vaughan, però amb una mica més de distorsió.