divendres, 4 de novembre del 2011

Conferència per adults: "La criança feliç".

El pròxim dissabte 12 a les 12.00h, Espai Mima'm, amb la col·laboració de la Biblioteca, us convida a la conferència per adults: 
Foto d'Espai Mima'm.
"La criança feliç". 
Com entendre i criar els teus fills de 0 a 6 anys. 
Per Rosa Jové.

Rosa Jové, psicòloga especialitzada en psicopediatria ens parlarà de la Criança feliç, de temes com: els hàbits i les rutines, l'alimentació, les rebequeries, el son, el control d'esfínters, les pors...
La Criança Feliç, segons Rosa Jové, "parteix de la premisa que educar és un camí que s'ha de recòrrer amb els fills, al costat dels infants. Com podem compartir el viatge al costat d'algú de qui pensem que ens vol prendre el pèl? Aquest tipus de pensaments promouen un distanciament emocional entre pares i fills."
"No podem caure en l'error de veure l'educació dels infants des d'un sol angle; hem de donar-los-hi veu, saber posar-nos al seu lloc. Només així podrem entendre'ls, i la comprensió és el primer pas per a solucionar un problema."
"Tan sols el nadó que se senti satisfet i atès eliminarà la por i l'estrès de la seva vida. Serà feliç perquè la felicitat li aportarà tranquil·litat i absència de por" . Rosa Jové.
Text extret de: Espai Mima'm.com.




Per saber-ne més: