dijous, 25 d’abril del 2013

Maresme en vers. BibliosMaresme.

"Com cada any, les Biblioteques Municipals del Maresme presenten per Sant Jordi la guia de recursos comarcal, dedicada enguany a la poesia. Amb el títol ‘El Maresme en vers‘, les biblioteques conviden a conèixer la comarca, els seus pobles i la seva gent a través dels ulls dels seus poetes. En aquest sentit, cada municipi aporta poesies d’autors locals que deixen entreveure la vida local ja sigui passada, present o futura.
Com a novetat, aquest any 2013, a més del ja habitual format paper, la guia es publica en versió digital, en una APP gratuïta, accessible des de mòbils i tauletes, apte per a Apple IOS i Android. Aquest aplicatiu està disponible sota el nom de BibliosMaresme a Google Play i a Apple Store.
A partir de la geolocalització de les biblioteques del Maresme, l’usuari sap en cada moment quina és la que li queda més a prop de la seva ubicació actual i com arribar-hi. També pot consultar les dades de les biblioteques permanentment actualitzades: horaris, serveis, col·leccions especials, etc. A més, els usuaris podran accedir a l’audició dels poemes recitats pel cantautor Dídac Rocher, així com la visualització dels vídeos de les diferents biblioteques, inclosos en el seu Canal de Youtube. Finalment, l’aplicació també permet accedir a les guies de recursos de la comarca editades en anys anteriors." 
Notícia extreta de: DiariMaresme.com.