dimecres, 1 de maig de 2013

L'hora del conte.

Dissabte 4 de maig, a les 12.00 hores, l'Hora del Conte. La rondallaire Assumpta Mercader ens explicarà Contes de la Jungla... 
El lleó i el cargol.
El lleó es riu del cargol, el troba petit i lent, però el cargol el desafia a una cursa en què, fent servir la intel·ligència i amb l'ajut dels seus amics, aconseguirà guanyar-lo. 
Il·lustració de Mar Vallès Vilomara
La història del petit Babaji
En Babaji passeja per la jungla vestit amb els pantalons i la casaca que li ha fet la Mamaji i amb les babutxes i el parasol que li ha regalat en Papaji. Un seguit de tigres li demanaran les peces de roba a canvi de no menjar-se'l. Sort que els tigres es barallaran per saber quin d'ell és el més elegant i en Babaji podrà recuperar la seva roba.
El jaguar i el foc
El jaguar cada dia va a visitar el seu amic el foc, el vol fer sortir de la cova on viu i anar a passejar amb ell per la jungla. El foc s'hi nega, però el jaguar és tan insistent que el convenç, el foc surt i ho crema tot. El jaguar aconsegueix salvar-se, tot i que ha de córrer molt, però queda amb la pell plena de taques negres de socarrim que sempre més tindrà.
Espinadelasardina.com