dimarts, 11 de juny del 2013

Us recomanem... Música.

Descobrint les novetats que arriben a la biblioteca...
The Haunted man, l'ultim treball de Bat for Lashesnom artístic de Natasha Khan, cantant i compositora britànica de rock alternatiu.
Segons la crítica, és un disc més contingut pel que fa a l'èpica i el ritme tribal, però sense deixar el detallisme sonor i els cuidats arranjaments electrònics presents els seus dos primers àlbums Fur and Gold (2006) i Two Suns (2009).

"Si hi havia algun dubte del potencial i el talent de Natasha Khan, “The Haunted Man” ha deixat les coses ben clares. Per aquest tercer disc de Bat For Lashes la anglo-pakistanesa –que actuarà per primera vegada a Sónar– s'ha allunyat voluntàriament de l'èxit dels dos anteriors, tornant al seu campament base de Brighton, col·laborant en peces de dansa contemporània, escrivint un guió i assistint de nou a algunes classes de la Universitat, precisament el lloc del que va sorgir la primera espurna d'aquest nou treball: un àlbum de pop sofisticat, molt contemporani, que pren múltiples formes, des de la balada electrònica a la cançó èpica (important aquí el treball en els arranjaments de Justin Parker, col·laborador també de Lana del Rey), conjugant els gustos personals de la seva autora (Kate Bush, Outkast o Rihanna entre els seus favorits). En directe, Khan i els seus músics amplifiquen les virtuts d'aquests temes en un remolí de musicalitat que confirma la potent presència i el carisma d'una dona en un moment creatiu especialment dolç."
Text extret de Concerts i DJs de Sònar 2013.