dijous, 20 de febrer del 2014

Torna el Club de Lectura.

El passat divendres 14 de febrer es van reprendre les sessions del Club de Lectura de la Biblioteca. 
Aquesta temporada l'encetem amb la incorporació del nou coordinador, en Ferran Pizarro, que substitueix per jubilació en Rubèn Mettini. 
El Ferran té entre les seves passions la literatura, i ha estat durant 10 anys membre del club de lectura de la biblioteca de Canet. A més, és fundador i editor de la web literària Paraíso4, i col·laborador de l'espai Llibremania del programa La Rierada de Ràdio Canet.

En aquesta primera trobada, en Ferran va explicar les línies sobre les quals vol enfocar el nou cicle, a més de continuar amb les tertúlies ja habituals del club.
Es van realitzar les presentacions oportunes, on cada membre del club va exposar el que vol trobar en aquestes reunions, així com els seus gustos i preferències literàries, el que va servir com a punt de partida per xerrar sobre llibres i autors, i en definitiva, sobre literatura. 
També es van repartir el llibre d'aquest mes: L'any del diluvi, d'Eduardo Mendoza; i la seva fitxa corresponent. La novel·la de Mendoza, amb la que comença la nova temporada del club, està ambientada en la Catalunya rural dels anys de la postguerra.