dilluns, 29 de setembre del 2014

Us recomanem... Llibres.

Descobrint les novetats de la biblioteca...

La Divina Comèdia inspira a Inferno la sisena novel·la de Dan Brown.
L'autor localitza la història a Florència, Venècia i Istambul, i recupera al personatge que el va fer famós, el protagonista de les seves novel·les de gran èxit, Ángeles y Demonios, El Código Da Vinci i El símbolo perdidoel catedràtic de simbologia i iconografia religiosa de Harvard, Robert Langdon.
Aquest es veu arrossegat a un món terrorífic que gira al voltant d'una de les obres mestres de la literatura més misterioses de la història: l'Infern de la Divina Comèdia de Dante.
Langdon es troba implicat en una trama mundial que només pot resoldre desxifrant misteris relacionats amb la història de l'art i la humanitat; s'enfronta a un adversari esgarrifós i ha de bregar amb una enginyosa endevinalla en un escenari d'art clàssic, passadissos secrets i ciència futurista; una cursa contra rellotge, a la recerca de respostes i persones de confiança, abans que el món canviï irrevocablement.
Aquesta novel·la agradarà als seguidors de Dan Brown, doncs segueix les mateixes fòrmules que donaven forma a les seves altres novel·les, codis misteriosos, localitzacions turístiques emblemàtiques barrejades amb teories conspiratives de caire mundial.

Booktràiler del llibre: