dijous, 13 d’agost del 2015

Us recomanem... Llibres. Infantil.

Descobrint les novetats...

Nova col·lecció d'històries d'intriga, seguint l'estil de les novel·les de detectius de sempre, carregades d'humor, escrites per Amèlia Mora i il·lustrades per Pep Brocal

Es tracta de les primeres aventures que viuen plegats el Gener Tactes, un agent secret que està de pega, i la Samanta F., Sam per als amics, una fantasma esbojarrada: Missió secreta al Museu d’Art i Missó secreta a l’hotel de luxe.

Quin ésser podria ser el millor agent secret del món? 
Quin ésser no fa soroll quan camina, pot mirar sense ser vist i pot arribar als llocs més inesperats? 
Us presentem la Samanta F., una agent secret molt i molt especial!
En Gener Tactes, un agent secret que fa temps que no aconsegueix resoldre ni un cas, coneix la Samanta F., Sam per als amics, una fantasma esbojarrada que l'ajudarà a resoldre l'últim cas que li han encarregat: aconseguir que en Timadov Tanell, un milionari aficionat a robar obres d'art, no robi cap peça del Museu d'Art. 

Missió secreta a l'hotel de luxe...

En Gener, acompanyat per la invisible presència de la Sam, s’infiltra com a treballador d’un hotel de luxe d’on han desaparegut totes les joies dels rics clients que s’hi allotgen. En Gener considera que el lladre segurament és un dels treballadors, però la Sam no descarta que hagi estat un dels clients…. Qui dels dos deu tenir raó?


Texts extrets de la contraportada dels llibres.