dijous, 5 de maig del 2016

Literatura Viva: presentació del llibre T'estimaré fins que em mori, de Gemma Minguillón.

El dissabte 7 de maig, a les 12.00 hores, a la sala d'actes de la biblioteca, sota el cicle d'activitats literàries de Literatura Viva es realitzarà la presentació del llibre T'estimaré fins que em mori, de Gemma Minguillón.

T'estimaré fins que em mori està narrat per en Roger Montpuig, que va recorrent Barcelona en una nit de tardor, rememorant la seva història d'amor amb en Ventura Vila, amb els seus alts i baixos, mentre aquest resta al quiròfan sotmès a una delicada operació sota les mans d'en Tirso Santgenís, cardiòleg i amic d'en Roger. Què ha dut a en Ventura a aquesta situació? Què fa que en Roger no pugui restar a l'hospital, esperant el resultat de l'operació, i s'estimi més està vagant per la ciutat, desesperat i angoixat?


Literatura viva, neix com un espai de trobada entre autor i lector, en el qual l'autor pugui escollir diferents maneres d'arribar al lector: lectura acompanyada d'elements diversos (teatre, música, il·lustració...), participació del lector en forma de col·loqui, o, fins i tot, convidar al lector a fer ell mateix, en presència de l'autor, la lectura de la seva obra.

Aquesta activitat no preveu inscripció prèvia, és oberta a tothom.