diumenge, 7 de maig del 2017

Us recomanem... Llibres. Teatre.

Descobrint les novetats...
Harry Potter i el llegat maleït: part u i dos.
Basada en una nova història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne.

Se l'anomena la vuitena història de Harry Potter perquè comença amb l’última escena del setè llibre, a la estació de King Cross amb un Harry Potter a prop de la quarantena i pare de tres fills.
Els protagonistes dels llibres anteriors cedeixen en part el protagonisme a la seva descendència, però l’ambient i el fil argumental són molt semblants als de sempre, tant els diàlegs com les descripcions de llocs i personatges conserven el to de les novel·les de la saga, atrauen l’interès dels seus seguidors més incondicionals.
Però no tothom hi està d'acord.
Unes de les raons de que no es consideri per molts dels seguidors de la saga la vuitena història, és perquè no és una novel·la, sinó una obra de teatre, el guió de l'obra de teatre.

Amb aquesta història els seguidors de la saga tant si defensen com no la història d’El llegat maleït, tenen una nova història de Harry Potter, on es tanquen ferides que van quedar obertes en els set llibres anteriors.

Ser Harry Potter no ha sigut mai senzill, i continua sense ser-ho ara que és un empleat carregat de feina a la Conselleria d’Afers Màgics, marit i pare de tres fills en edat escolar.
Mentre el Harry ha de conviure amb un passat que es resisteix a quedar enrere, el seu fill petit, l’Albus, intenta alliberar-se del pes d’un llegat familiar que no ha volgut mai. Però de cop el passat i el present es conjuguen de manera sinistra, i pare i fill descobreixen una veritat desagradable: a vegades el mal sorgeix als llocs més inesperats.
Basada en una nova història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, una nova obra de teatre de Jack Thorne, Harry Potter i el llegat maleït és la vuitena història en la sèrie de Harry Potter i la primera història oficial de Harry Potter que s'ha portat al teatre. Aquesta edició del text tal i com es representa en escena posa a l'abast dels lectors de tot el món la continuació del viatge de Harry Potter i els seus amics i família, immediatament després de l'estrena mundial de l'obra al West End de Londres el 30 de juliol de 2016.


Text extret de la contraportada del llibre.

També el podeu trobar a la biblioteca en anglès: