dimecres, 16 d’agost del 2017

Us recomanem... llibres. Novel·la.

Descobrint les novetats...

Novel·la on l'autor explora els complexos límits entre amor i amistat a través de la història del Kim i la Laura, dos joves que es coneixen fortuïtament a les aules de Bellaterra, quan estudien a la facultat de Traducció de l'Autònoma i han de fer un treball junts sobre Frankenstein, iniciant una amistat que es perllongarà en el temps durant més de 30 anys...

«L’amistat deu ser això: els lligams invisibles amb algú que fa quinze anys que no has vist i és com si hi haguessis parlat abans-d'ahir».
El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Vénen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d'un hoteler del passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l'amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt temps a retrobar-se. Són dos amics, com n’hi ha pocs, a prova de tot.
És possible l'amistat entre un home i una dona?

Xavier Bosch dedica aquest llibre a Francesc Garriga Barata, que va ser el seu amic durant dècades, i que va morir el mateix dia que a Bosch li van comunicar que havia guanyat el Ramon Llull.