diumenge, 22 d’octubre del 2017

Us recomanem... Novel·la.

Descobrint les novetats...
El Banquet celestial
de Donald Ray Pollock; traducció d'Ernest Riera.

Corre l'any 1917 a l'estreta zona fronterera que separa Geòrgia i Alabama. El devot granger Pearl Jewet malviu amb els seus tres fills: en Cane, el gran, guapo i espavilat; en Cob, baixet, corpulent i curt de gambals; i en Chimney, el més jove, magre i rondinaire. Convençuts que la seva rectitud serà recompensada amb un banquet al paradís, la família porta una vida honrada. Fins que un dia, cansats dels seu dia a dia miserable, els tres germans decideixen fugir amb els seus cavalls i atracar un banc.
Al sud d'Ohio, a uns quants quilòmetres de distància, un altre granger anomenat Ellsworth Fiddler viu amb el seu fill, Eddie, i la seva dona, Eula. Quan l'Ellsworth, víctima d'una estafa, perd tots els estalvis, la seva vida agafarà un rumb inesperat i inoblidable que el durà a creuar-se amb els temibles germans Jewett. I d'això no en pot sortir res de bo... O potser sí.
Una bona dosi d'humor i violència cinematogràfica, al millor estil de Tarantino i els germans Coen, i en la tradició de Faulkner i McCarthy, aquest western descarnat situa a Donald Ray Pollock entre els millors autors de la literatura americana contemporània.

Text extret de la contraportada del llibre.