divendres, 8 de juny del 2018

Marató de contes solidaris. Agraïment

Des de la biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres volem mostrar el nostre agraïment a tots els que heu participat voluntàriament en aquesta iniciativa, en forma de Marató de contes, destinada a oferir la nostra col·laboració amb la Fundació FEM, per lluitar contra la malaltia de l’esclerosi múltiple, i duta a terme el dia 8 de juny a la sala infantil de la biblioteca.
Agraïm a la companyia de Teatre La Inestable, i a la Griselda Fernandez, com a representant de pares i mares que, esperem que en un futur, s’animin en major nombre a col·laborar en aquestes iniciatives.
Us agraïm no només la vostra disposició a col·laborar voluntàriament amb la biblioteca, sinó l’entusiasme que heu posat i la qualitat que heu demostrat.
Us volem emplaçar per futures col·laboracions i obrir-vos la porta de la biblioteca per a qualsevol altra forma de fer coses en comú. El nostre espai és vostre.
També volem compartir amb vosaltres la nostra intenció de repetir aquesta iniciativa que hem dut a terme entre tots, i esperem que us animeu a fer-la créixer a partir de l’èxit que hem aconseguit avui.

Moltes gràcies a tots!