dilluns, 6 de maig del 2019

Casal de Joves i Biblioteca. Espais d'estudi.

Ens aproximem al final del curs escolar i la demanda de diferents espais d'estudi i treball pels alumnes de tot tipus, del nostre poble, augmenta.

Des de la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves us volem fer arribar les nostres propostes de servei.
Per una banda, la Biblioteca Municipal dóna resposta a les necessitats dels estudiants pel que fa a l'estudi individual i en silenci. Estem dotats amb una sala a l'efecte que disposa de gairebé 40 punts de lectura, a banda de tres ordinadors de consulta i impressió de treballs, i servei de Wi-Fi gratuit (només cal el carnet de la biblioteca).

A banda d'aquest servei d'estudi individual i en silenci, que donem dins l'horari habitual de la biblioteca (de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.30, matins de dijous i divendres, de 10.00 a 13.00 i dissabtes de 10.00 a 14.00), la Biblioteca continua oferint aquest any el servei de sales d’estudi noctunes, en els locals de la Sala d'actes de la Biblioteca i les dues sales annexes.

Enguany, aquest servei serà ofert des del dia 20 de maig fins el dia 21 de juny. De dilluns a divendres, de 20.00 a 24.00 hores de la nit.

Complementant el servei de la Biblioteca Municipal, el Casal de Joves ofereix un servei adreçat a aquells estudiants que necessiten fer treballs en grup, exposar en comú la matèria del seu estudi, etc. Destinat a aquest tipus d’ús, el Casal de Joves disposa de tres sales de treball en grup, dotades amb connexió a Internet, impressora i servei de Wi-Fi.

Així doncs, en els serveis de la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves, complementaris entre ells, trobareu la resposta adequada a les vostres necessitats.