dissabte, 11 de maig del 2019

Us recomanem... Llibres. Infantil.

Descobrint les novetats...
El que m'agrada de veritat d'Astrid Desbordes; Pauline Martin.

L'Arxibald camina amb la seva autoestima per terra perquè no sap jugar bé al tennis i pensa que no serveix per a res. La seva mare li demostrarà que si troba el que de veritat li agrada fer, ho aconseguirà i sentirà que serveix per molt.
Per explicar això, la mare porta a l'Arxibald a fer una passejada. Li fa veure que un ocell serveix encara que no pugui nedar, que una papallona serveix encara que no pugui cantar i que una pomera serveix encara que no pugui volar. La clau està a trobar el que un desitja fer i en lluitar per fer-ho bé.

L'Arxibald llavors busca i rebusca què és el que de veritat li agrada. ¿Cuinar? ¿Ballar? ¿Disparar fletxes? ... Fins que per fi el troba. No obstant això, encara li queda molta feina i moments de desànim que vèncer.
Un dia, a la fi, s'asseu al piano i emociona a tots amb la seva música.

Un llibre més de la saga d'Arxibald, un nen afortunat perquè té pares sensibles, savis i molt afectuosos que l'escolten, li parlen, li donen suport i hi són per al que necessiti.

Un àlbum poètic, profund, amb tocs d'humor, ideal perquè els nens trobin la seva veritable passió, el seu talent i aprenguin a estimar-se i valorar-se pel que són.
Text de l'Editorial Kókinos.