dilluns, 27 de juliol del 2009

Manga per als més grans també!!!

King of Thorn de Yuji Iwahara
A poc a poc el cos es va assecant, tornant-se rígid, fins a arribar a la consistència d'una estàtua d'argila capaç de trencar-se en trossos amb el mínim cop... així ataca Medusa, la malaltia que està acabant amb la població mundial. Amb l'esperança de poder ser guarides en el futur, 160 persones seran criogenitzades. Uns pocs despertaran en un futur incert i ple d'espines.
The Gentlemen alliance de Arina Tanemura
Haine Otomiya va deixar la vida com a membre d'una banda per a entrar a estudiar a l'elitista Acadèmia Imperial, on actualment cursa primer any de batxillerat. El seu ídol des de la infància és Shizumasa, al que anomenen l'Emperador per ser l'estudiant més ric i influent de l'Acadèmia. Haine no pensa en altra cosa que en acostar-se a ell, però no li resultarà gens fàcil; hi trobarà moltíssimes traves ja que, L'Emperador, no és una persona accessible per a tots els alumnes, només per els escollits, el consell estudiantil, poden tenir accés a ell, per a això Haine es convertirà en el seu guardaespatlles. Però perquè Shizumasa no és aquesta la persona dolça i amable que recordava?
Tekkon Kinkreet de Taiyou Matsumoto
El decadent barri Takara-chô està en el punt de mira d'un grup d'emprenedors yakuza, que ho vol convertir en una espècie de Disneyland. Però Shiro (blanc) i Kuro (negre), dos orfes de nou anys gairebé analfabets que coneixen millor que ningú el llenguatge de la violència, es creuaran en el seu camí, no perquè tinguin un sentit molt arrelat de la justícia, sinó perquè consideren que el barri els pertany. Una història trepidant, amb diàlegs intel·ligents, i un estil de dibuix molt original que s'adapta perfectament a la trama i en el qual els fons juguen un paper fonamental per a ressalten el dramatisme de cada escena.