divendres, 24 de juliol del 2009

Més novetats manga!!!

Més novetats en còmic manga a la Biblioteca:
Sugar sugar rune de Moyoco Anno
Chocola and Vanilla són bruixes... i amigues. Però han arribat al món dels humans per a competir! Les dues aspiren a ser la Reina del Món Màgic però només una podrà fer-se amb la corona. En fi... mentre van l’escola i aguanten amb resignació a Rock'n Lovin, el tutor més narcisista que han donat els dos mons (el màgic i l'humà) hauran d'aprendre a robar cors... però a robar per les bones, perquè a les males els cors es tornen de color groc i donen molt pocs punts... I els què valen són els cors de color de rosa!
Mayme Angel de Yumiko Igarashi
Una obra de la genial Yumiko Igarashi, coautora de la famosa sèrie Candy Candy.
Durant l'època de l'expansió americana, molta gent somiava amb anar a l'oest a fer fortuna. Mayme és una nena que viu feliç amb les seves germanes i la seva mare, a pesar de la seva pobresa. El seu major desig és anar a l'oest per a casar-se amb el seu amic de la infància, Johnny. Finalment s'embarca al costat de la seva família en una caravana cap al llunyà Oregón. Però el que semblava que anava a ser un viatge tranquil, es descobrirà ple de dificultats.
El Misterioso Loki de Sakura Kinoshita
El misteriós Loki narra les aventures i desventures de Loki, una deïtat nòrdica que a causa de un misteriós succés va ser desterrat del regne de Odín (déu suprem de la mitologia nòrdica) i condemnat a vagar pel món dels mortals amb l'aparença d'un insignificant nen. Loki, no obstant això, segueix sent conscient de la seva autèntica naturalesa. I ara es veu obligat a esclarir casos per a eradicar el Mal del seu al voltant amb la intenció de, algun i dia i amb sort, ser perdonat. La història comença quan Mayura Daidoji, una vitalista noia a la qual li agraden molt els misteris i els successos paranormals, reclama els serveis de Loki i del seu ajudant, Ryusuke Yamino, per a trobar un misteriosa nina. Després d'aquest cas, Mayura, no dubtarà a formar part de l'agència.
The Prince of tennis de Takeshi Konomi
Un jove talent del tennis, Ryoma Echizen, lluita per fer-se un lloc en l'equip de la seva escola. Però la seva ambició oculta és aconseguir derrotar al seu pare, una llegenda d'aquest esport. Una història plena de suspens, amb més emoció que la Copa Davis, Roland Garros i Wimbledon junts.
Naruto de Masashi Kishimoto
Una guineu dimoni de nou cues va atacar un poble, fins que el líder (el quart Hokage) va aconseguir vèncer-la sacrificant la seva vida, i segellant l'esperit de la guineu en un nen acabat de néixer. És en Naruto. Un noi que té un poder immens, però que és una mica entremaliat, amant de fer burrades i embolicar la troca una mica. És el pitjor estudiant de l'escola de ninges, rebel i indisciplinat, però anirà aprenent les tècniques de combat a l'Acadèmia Ninja, i acabarà en un grup de treball amb el seu odiat Sasuke i la seva estimada Sakura.