dilluns, 11 de març del 2013

Presentació de llibres: El trono de madera.

L'historiador Francesc Lorente presenta la seva primera novel·la El trono de madera el proper divendres 15 de març a les 19.00 hores, a la Sala d'actes de la Biblioteca.

El trono de madera (Ed. Círculo Rojo) enllaça l'essència dels mites clàssics grecoromans amb l'imaginari de la literatura i la història medieval, especialment de la Bretanya. Es tracta d'una obra sobre els herois, els cavallers, els dilemes existencials. L'autor reflexiona al voltant del dubte universal: 'qui som, d'on venim, cap a on anem'.
Francesc Lorente va néixer a Sabadell, l'any 1983. És llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat vinculat al món de l'educació, alternant la seva vocació d'educador amb la seva faceta d'escriptor. Ha cultivat diversos gèneres com la poesia, el relat o la novel·la realitsta, però la seva veritable passió és la fantasia.

El trono de madera és la seva carta de presentació. En aquesta novel·la, la primera d'una trilogia, l'autor se serveix dels seus coneixements històrics i literaris per a trenar una història en la qual la mitologia i la novel·la cavalleresca s'uneixen per a construir un món fantàstic ple de màgia i aventures. Per fer-ho, ha estat molt important també la col·laboració de l'il·lustrador Alejandro López.

Text extret de la web de l'Ajuntament de St. Andreu de Llavaneres.