dilluns, 8 d’abril del 2013

31 Saló del Còmic internacional de Barcelona.

"De l'11 al 14 d'abril, el Saló del Còmic de Barcelona torna a instal·lar-se a Fira de Montjuïc per celebrar la 31a edició. Enguany, el gènere del western tindrà un paper destacat en l'esdeveniment, tot i que els superherois també tindran l'espai que per dret els pertoca. Activitats, xerrades, trobades de professionals i editors, videojocs i cinema tampoc faltaran en una trobada que manté el nivell malgrat la crisi. 
Blueberry, Lucky Luke, Cisco Kid, Tex, El bueno de Cuttlas... segurament podríem passar una bona estona citant títols de còmics dedicats al gènere del western. Doncs en trobareu una bona mostra a la propera edició del Saló del Còmic de Barcelona , la 31a
I és que la trobada més esperada per lectors i aficionats dedicarà la seva exposició principal a les grans obres mestres que ens han traslladat al món dels cowboys, els indis, els forts, els gringos, els xèrifs i els justiciers. 
Amb el títol "Per un grapat de còmics", trobareu més de cent originals de pàgines i il·lustracions, i us podreu endinsar en escenaris que recreen el llunyà oest.(...)
Si hi ha algú que té lloc per dret propi al Saló del Còmic són els superherois. Enguany, a més, alguns d'ells estan d'aniversari. És el cas de Superman, a qui es dedicarà una mostra. 
Una altra exposició repassarà la història de dos grups ben avinguts: els Venjadors i la Patrulla X.(...)"
Text extret de Bcn.cat.

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, especialitzada en còmics, ha elaborat una guia de lectura amb motiu d'aquesta nova edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona: