dimarts, 25 de juny del 2013

Us recomanem... Llibres.

Descobrint les novetats de la biblioteca...
El Monstruo de colores d'Anna Llenas.


"El Monstruo de Colores no sabe qué le pasa.
Se ha hecho un lío con las emociones y ahora le toca deshacer el embrollo. Una historia sencilla y divertida, que introducirá a pequeños y a mayores en el fascinante lenguaje de las emociones."



Ens ha agradat la ressenya que n'ha fet Boolino:
"Al monstre d'aquest conte no sabem què li passa, està fet tot un embolic, s'ha aixecat estrany i confós i els seus colors mal posats ens ho demostren. Una nena li ajudarà a solucionar les seves emocions perquè estan totes barrejades. La nena l'ajudarà a separar i a saber entendre-les. Però que li passa realment al monstre dels colors? Perquè li explica el que signifiquen els colors groc, verd, negre, vermell, blau ... Però i el rosa? què serà?
Un divertit àlbum editat per Flamboyant amb el qual podrem jugar a identificar els colors amb les emocions, com podria ser els colors càlids dels freds. El monstre està confós perquè s'ha vestit de molts colors i no sap el que li passa per això la nena li ensenyarà a diferenciar els colors amb les emocions. Per exemple, el negre s'identifica quan nosaltres tenim por, el vermell intens quan estem enfadats, el blau amb la tristesa, el verd amb la calma, el groc amb l'alegria ... Però el monstre es quedarà de rosa, què tindrà el rosa ?
Anna Llenas ha encertat amb aquest preciós àlbum, divertit, amb un monstre simpàtic com a protagonista per desmitificar els típics monstres dels contes. És una entretinguda manera de jugar amb els colors i les sensacions.
Per continuar la diversió, Flamboyant i Anna Llenas ens ofereixen un quadern amb la història per poder continuar jugant amb els colors i poder pintar al nostre monstre depenent de com se senti."