dimarts, 25 de juny de 2013

Us recomanem... Llibres.

Descobrint les novetats d'estiu...
Tots a cobert de Rüdiger Bertram. Els dibuixos són de Heribert Schulmeyer.
És el segon lliurament de Coolman i jo, és a dir, de les divertides aventures del binomi Kai i l’(anti)superheroi Coolman.
La parella protagonista viatja ara a Anglaterra on Kai té previst fer un curs per a millorar el seu anglés. I on va el jove, indiscutiblement va Coolman (l’heroi que tan sols ell pot veure i que sempre el posa en embolics), malgrat que Kai s’havia fet il·lusions de lliurar-se’n. 
Destaca l'original combinació de còmic i text, que atrau a la lectura des de la primera pàgina, acompanyada d'una acció trepidant farcida de situacions ben divertides.
"Dues setmanes a Londres! Sona fantàstic, veritat? Doncs no ho és gens si t’anomenes Kai, com jo, i si contínuament et persegueix un malson amb potes anomenat Coolman. Que qui és en Coolman? Algú que sempre –i, quan dic sempre, vull dir sempre– ho sap tot millor que ningú. Tot i que abandonar Londres no ha estat culpa d’ell, sí que ens ha fet anar de desgràcia en desgràcia. I això malgrat que he hagut de desemmascarar un impostor! Però, és clar, per a en Coolman és una ximpleria de no res. O almenys això diu..."
Text de la contraportada.