divendres, 7 de febrer del 2014

Us recomanem... Llibres.

Cuinar per a Celíacs de Sílvia Vicent.
L'únic tractament eficaç que fins ara garanteix als celíacs un perfecte estat de salut consisteix a mantenir una dieta estricta sense gluten durant tota la vida.
Per tractar la celiaquia és important excloure de l'alimentació tots els aliments que contenen gluten.
Aquest llibre és el resultat d'un treball exhaustiu d'investigació de l'autora per trobar nous aliments, productes, ingredients, pautes d'higiene i conservació, amb l'objectiu de poder ampliar les possibilitats de la cuina per a celíacs, a més de poder portar una dieta variada i saludable.


"El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics.
Consta d'una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d'evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d'arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta sigui més variada, apetitosa i saludable.
Aquesta guia es complementa amb l'explicació de com ha de ser el rebost, aliments bàsics, mètodes de cocció, conservació i aprofitament.
A més, conté 250 receptes aptes per a celíacs. El llibre està adreçat tant a la alimentació dels infants com a la dels adults i ajuda a portar una vida normal, no només pel dia a dia sinó també per a les festes i celebracions tradicionals de la nostra terra."

Text contraportada.

Per saber-ne més: