dijous, 5 de juny del 2014

Us recomanem... Llibres.

Descobrint les novetats...
Estrambòlics amb les il·lustracions d'André Letria i el text José Jorge Letria.
Llibre que pertany a la Col·lecció Forasterets d'Ediciones La fragatina
"Forasterets, a Fraga, ho són tots els qui vénen de fora a fer-s'hi un niu. Els contes que componen aquesta col·lecció també ens arriben de lluny, d’altres pobles i indrets, per fer estada aquí i trobar un racó a casa nostra on petits i grans en puguin gaudir.
Deixeu entrar els Forasterets, que vinguin, se'ns asseguin a la falda i ens expliquin les històries que tenen per explicar."
Escriptor i il·lustrador tornen a col·laborar per tornar a crear una obra on la imaginació és l'important. El lector és qui crea els personatges, els éssers fantàstics, combinant com vulgui les diferents opcions que li són proposades.
L'estructura del llibre així ho permet; la divisió de les pàgines en tres parts i la seva enquadernació en espiral ho faciliten.
"Els estrambòlics són unes bestioles estranyes i multiformes que poden canviar tant d'aspecte com de nom. En aquest llibre hi trobem setze estrambòlics al cub, és a dir, 4.096 personatges diferents que, amb cada transformació, adquireixen noves propietats i una identitat completament renovada. Un conte per experimentar amb les formes i fer dansar els mots."
Texts extrets de lafragatina.com