diumenge, 8 de juny del 2014

Us recomanem... Llibres.

Descobrint novetats...

A la biblioteca han arribat els dos primers títols d'una nova col·lecció que presenta l'editorial Baula, fruit de la col·laboració entre el grup de contacontes Vivim del Cuentu i alguns dels joves il·lustradors, alumnes de l'Escola de la Dona, participants a les mostres "Nenes, bruixes i princeses" i "Prínceps, herois i valents" creades i coordinades per l'il·lustrador Ignasi Blanch.
Es tracta de la col·lecció Contes Desexplicats, on trobem personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó. Amb arguments plens de sorpreses i molt d'humor que faran volar la imaginació dels primers lectors. Escrits amb lletra lligada per facilitar la lectura als més petits.

La Caputxeta forçuda: una versió divertida del clàssic de Perrault. El llop aquí no és ferotge, la Caputxeta no té por; és esportista, decidia i ... molt forçuda! Cal destacar la reinterpretació del mític diàleg entre el llop i l'àvia.
La Rateta que llegia a l'escaletala Rateta és més apassionada de la lectura que no presumida...És una entusiasta dels llibres, amant dels contes i les històries que despatxa els seus pretendents tenint en compte les seves qualitats o preferències literàries.