dimarts, 10 de febrer del 2015

Us recomanem... Llibres.

Descobrint les novetats...

El treball de fi de grau (TFG) és el de més complexitat que fan els estudiants al llarg de la carrera i el que demostra de manera clara els coneixements i les habilitats adquirits. Els errors més freqüents en aquests treballs no són en els resultats o en la metodologia aplicada; sinó en la manera com es comunica la investigació duta a terme. Aquest llibre dóna pautes i recomanacions per millorar l’escriptura i la presentació dels treballs acadèmics, en especial els de fi de grau i de màster, i aconseguir una comunicació eficaç.

Jordi Sancho descriu els errors habituals a l’hora d’estructurar, redactar i exposar el treball; i explica pas a pas com millorar-ne l’escriptura i la presentació, des de la delimitació dels objectius inicials fins a la defensa davant el tribunal. A més, proporciona informació útil sobre recursos que rendibilitzen l'esforç acadèmic: gestors bibliogràfics, programes de disseny, de maquetació, etc.

Concebut com una guia pràctica, aquest llibre serà de consulta obligada per a estudiants de segon i tercer cicle i resultarà de gran utilitat al professorat i a totes aquelles persones que vulguin transmetre amb eficàcia els resultats de les seves investigacions. Grup62.cat