dissabte, 26 de setembre del 2015

Us recomanem... Llibres. Infantil. Emocions.

Descobrint les novetats...
Aprendre a dir que no (L'assertivitat); Pensar les coses (La impulsivitat); Quan estic tranquil ( La tranquil·litat)contes que formen part de la Col.lecció Emocions per Mireia Canals amb les il·lustracions de Sandra Aguilar.
Reconèixer i saber expressar emocions i sentiments és molt important per al desenvolupament dels nens i nenes entre els dos anys i mig i els vuit anys.

Al voltant d'una història en la qual l'Anna o en Xavier passen per algun tipus d'aventura, reconeixerem, aprendrem i posarem en pràctica tot tipus d'emocions i sentiments.




A l'aniversari del Xavier, no hi ha res que superi el seu estoig nou i el seu berenar de croissants de xocolata. Però el Xavier al llarg del dia descobrirà que acabarà sense el seu deliciós croissant i jugant de porter a futbol, la posició que menys li agrada. Però tot tindrà solució gràcies al seu superheroi preferit. Aquest important emoció podrem treballar-la a fons gràcies a les activitats proposades al final del conte.

La impulsivitat
El Xavier l'única cosa que pensa cada matí és sortir a jugar. No obstant això, se'n adona que els seus amics abans de voler jugar han d’esmorzar i compartir aquell moment amb les seves famílies. Però, què passarà quan Xavier descobreixi que passen coses estranyes quan ell vol esmorzar? Aquesta curiosa història ens porta per un intrigant misteri, que podrem resoldre amb les activitats finals del llibre.

No hi ha res més divertit que jugar amb els amics i gaudir de la naturalesa quan arriba la primavera. Això és el pensa el Xavier mentre es preparar per jugar una històrica partida de futbol, només que abans haurà d’aprendre a gestionar un sentiment molt particular. Si vosaltres voleu guanyar també la partida, podeu divertir-vos amb les activitats finals del llibre.

Text extret de Salvatella.com