dissabte, 5 de novembre de 2016

Us recomanem... Guies.

Descobrint les novetats...
Rutes pels boscos més bells de César Barba.

Els boscos són el reservori d'una gran part de la diversitat biològica del planeta, que desenvolupa els seus cicles vitals en ells.
Catalunya és un país eminentment forestal. Actualment es calcula que hi ha un total d’1,7 milions d’hectàrees de superfície arbrada, el que equival a dir que gairebé la meitat del país és bosc.
Una gran varietat d'aquestes arbredes (rouredes, avetoses, alzinars, teixeres, castanyedes, vernedes,...)estan presents en les excursions d'aquest llibre, l'objectiu del qual és descobrir alguns dels millors boscos del nostre país. Sempre hem buscat boscos de fàcil accés i rutes de diferents nivells, però per al públic en general.
A més de la descripció del recorregut, el lector trobarà tots els elements necessaris per poder comprendre i gaudir al màxim de l’arbreda que l’acull.
Igual que un museu o una catedral, un bosc compta amb monuments centenaris, obres d'art naturals i un silenci reverencial, solament que aquí la vida bull en cada racó, i saber descobrir-la i interpretar-la ens ajudarà a assaborir el passeig i valorar l'entorn.

Text extret de la contraportada del llibre.