divendres, 17 de febrer de 2017

Us recomanem... Llibres. Novel·la

Descobrint les novetats...
El Ball de la vida d'Albert Salvadó i Anna Tohà.

Albert Salvadó ha estat l'encarregat de transformar la veu i l'experiència personal de Anna Tohà, la mare de l’Evarist, en una narració acurada i magistral. Un relat que fa possible l’impossible.

En un hospital de Bordeus, Anna Tohà, una mare andorrana, ha de prendre una decisió que la corseca: signar el consentiment d'una intervenció que pot fer que el seu fill hagi de viure per sempre més dependent d'una cànula. En aquest transcendental moment arrenca la veritable història de l'Evarist, un nen que el 1984 pateix un accident de trànsit a Encamp, i de les dècades posteriors de lluita de la seva mare i de tota la seva família que, amb superació i voluntat, s'esforcen il·limitadament per aconseguir una vida digna per a l'Evarist.
L'extraordinària resposta al seu esforç és dins aquest llibre, El ball de la vida, un relat verídic transmès i escrit des del cor, que vessa humanitat, ens eixampla l'ànima i ens mostra la reduïda dimensió que de vegades poden tenir els nostres problemes, comparats amb situacions vitals tan crítiques que només els autèntics herois, anònims i humils, poden superar.
Text extret de la contraportada del llibre.