dilluns, 22 de maig de 2017

Us recomanem... Novel·la.

Descobrint les novetats...
El setè àngel de David Cirici.
Premi Sant Jordi 2016.

Una novel·la que enganxa de seguida l'atenció del lector, al ser molt propera a l'actualitat, amb un punt d’intriga i molta emotivitat, donada pel drama que viuen cadascun dels protagonistes.
L'autor ens parla de la fragilitat de la vida, l'amenaça de l'atzar, el vincle de la paternitat, la importància de la família, però també del xoc entre dos mons completament diferents i, concretament, el drama dels fugitius de la guerra, dels refugiats al Mediterrani, amb una Europa que es resisteix a donar-los refugi.

L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l’aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare, el sentiment de culpa i la crisi que el duu a les portes de la bogeria. I seguirà, en paral·lel, l’aventura del fill, que la nit mateixa de l’accident és rescatat per una llanxa carregada de famílies de Síria i l’Afganistan que miren d’arribar a les costes de Samos. Sense que ningú no ho sàpiga, el petit Marc viurà l’aventura incerta dels refugiats.
El setè àngel és una història commovedora sobre la fragilitat de la vida, els cops de l’atzar i el lligam entre pares i fills.


Text extret de la contraportada del llibre.