dimecres, 12 de juliol de 2017

Us recomanem... Llibres. Novel·la.

Descobrint les novetats...

Novel·la on l'autora, Sílvia Soler, torna a submergir-se en les relacions personals, però aquest cop fa una reflexió sobre l'amistat, l'amistat de llarga durada, i la vocació artística, a través de cinc personatges, amb personalitats molt diferents i amb un anhel comú: l'art.

Cinc estudiants de Belles Arts viatgen a París per visitar la gran exposició que es va fer sobre Gauguin al Grand Palais a finals dels anys vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, els durarà tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l'Ada i en Santi teixiran, a partir d'aleshores, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells temps, als anys dels grans anhels. Els protagonistes, però, entendran aviat que tan difícil és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada vegada es torna més exigent, acabarà posant-los a prova.

A Els vells amics Sílvia Soler s'endinsa en l'apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l'amistat és un valor que cal preservar per sempre.

Text extret de la contraportada del llibre.