divendres, 10 d’agost de 2018

Us recomanem... Llibres. Novel·la.

Descobrint les novetats...
El Conte de la serventa
de Margaret Atwood ; traducció de l'anglès de Xavier Pàmies.

Margaret Atwood publicava l'any 1985, The Handmaid’s Tale, traduït actualment al català sota el títol d’El conte de la serventa. 

Un clàssic de la literatura en llengua anglesa que l'adaptació televisiva ha tornat a posar d’actualitat. Una sàtira colpidora del fanatisme religiós i el totalitarisme, que interpel·la més que mai el nostre present i ens fa considerar la fragilitat dels nostres drets i llibertats.

L’Offred viu a la República de Galaad, un règim totalitari i teocràtic basat en el control del cos femení per part del govern. En un futur no gaire llunyà assolat per una natalitat en declivi, les dones fèrtils com ella només tenen una missió a la vida: garantir la descendència de l’elit dominant. El seu relat descarnat—a estones fred i irònic, d’altres vehement—desvelarà les tenebres d’una societat que es pretén virtuosa i ens demostrarà que ni l’estat més repressor pot contenir el desig de llibertat. Des de la seva publicació el 1985, El conte de la Serventa ha esdevingut un veritable clàssic de la literatura en llengua anglesa, i és que aquesta sàtira colpidora del fanatisme religiós i el totalitarisme interpel·la més que mai el nostre present i ens fa considerar la fragilitat dels nostres drets i llibertats més preats.

Text extret de la contraportada del llibre.