dilluns, 11 de febrer de 2019

Us recomanem... Llibres. Art.

Descobrint les novetats...
Les Obres mestres de l'art català: el museu imaginari d'Artur Ramon, d'Artur Ramon.

Llibre escrit per l’antiquari i divulgador artístic Artur Ramon, que forma part de la quarta generació d'antiquaris i galeristes del mateix nom i cognom que van començar a Reus el 1911 i que, després d'establir-se uns anys a Sitges, es van instal·lar definitivament a Barcelona el 1942, on ens parla de l'art a Catalunya des del seu punt de vista expert i alhora crític.

T'imagines un espai que acollís les obres mestres de l'art català sense límits en el temps, sense pressupost ni problemes d'espai?
Artur Ramon, reconegut antiquari i divulgador d'història de l'art, ens proposa la construcció d'un museu imaginari en què puguem descobrir, admirar i conèixer al detall les obres més rellevants de l'art a Catalunya. 

Un assaig imprescindible, però també una narració on la veu experta del seu autor desvetlla les curiositats de cada una de les obres seleccionades i tot allò que amaguen.
Joan Miró parla amb l'art romànic així com Joaquim Mir conversarà amb Miquel Barceló.Una manera original i entretinguda d'explicar l'art perquè arribi a tothom.
Text extret de la contraportada del llibre.