dilluns, 26 de març del 2018

Us recomanem...Llibres. Infantil.

Descobrir les novetats...
L'Ot i els gegants de gel de Neil Gaiman; il·lustracions de Chris Riddell.

En les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada, es va posar roba ben gruixuda, va pispar una penca de salmó i, amb la seva crossa i la destral, se’n va marxar cap enllà enmig de la neu…

L’autor del llibre segur que ja el coneixeu. En Neil Gaiman és un conegut escriptor anglès d'historietes de fantasia i ciència-ficció. Ha escrit nombrosos relats, novel·les gràfiques, llibres i obre teatrals, tant per a adults com per a nens. Ha estat guardonat amb diferents premis com son el premi Hugo, Nebula i Bram Stoker o les medalles Newbery i Carnegie.
Les fascinants il·lustracions d'aquest llibre són d'en Chris Riddell, un il·lustrador britànic i autor de llibres infantils. Ha estat l'únic autor guardonat tres cops amb la Kate Greenaway Medal, el premi literari britànic que reconeix els llibres infantils il·lustrats.
No us podeu perdre l'historia de L’Ot i els gegants de gel, una aventura èpica amb poderosos deus nòrdics i terrorífics gegants de gel.

Text extret de Llegircruïlla.cat.