dimarts, 21 d’agost del 2018

Us recomanem... Llibres. Novel·la juvenil.

Descobrint les novetats...
Les Filles de Tara de Laura Gallego.

Una de les primeres novel·les que va publicar Laura Gallego, considerada una de les escriptores espanyoles de literatura juvenil més importants actualment, i que aquest any es reedita revisada per la mateixa autora.
En ella hi trobarem la barreja de dos gèneres diferents,
la ciència-ficció i la fantasia, en un món on la manipulació genètica i el perfeccionament de les màquines fan que molts humans es plantegin en retorn a la natura..

Benvinguts a un món futur en què tecnologia i natura són enemigues irreconciliables i on s'ha desfermat una inacabable guerra entre la ciència i la màgia, entre el que és artificial i el que és natural. El primer bàndol es refugia a les dumes, ciutats que han assolit un altíssim nivell tecnològic. El bàndol contrari s'amaga a Mannawinard, un bosc gegantesc on ha tornat a germinar la màgia, sota els auspicis de la renascuda deessa Tara. Entre tots dos s'estenen els inhòspits Ermots, zones deolades que fan de frontera.
En aquest context, la mercenària Kim rep l'encàrrec de robar un androide de la poderosa companyia Nemetech; però les coses no surten com havia planejat i haurà de fugir de les dumes per salvar la vida. En el camí s'unirà per necessitat a la Keyko, una guerrera de l'Ordre Místic de les Filles de tara, i coneixerà altres personatges que sobreviuen com poden enmig del caos. Aquest viatge portarà a la Kim i els seus companys a través dels ermots i de Mannawinard fins el cor mateix del món natural, a la recerca de respostes sobre els titànics poders enfrontats que dominen els seus destins.
Text extret de la contraportada del llibre.